Nieuw: snel je motorrijbewijs bij Amir de Koning

De vrijheid van het motorrijden

Stap op de motor en ervaar de ultieme vrijheid op de weg samen Rijschool Amir de Koning! Wij bieden uitgebreide motorrijlessen aan, zodat jij snel en veilig je motorrijbewijs kunt behalen.

Onze ervaren instructeurs staan klaar om jou alle fijne kneepjes van het motorrijden bij te brengen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze lessen zijn op maat gemaakt voor elk niveau. We beginnen bij de basis en werken stap voor stap naar het verfijnen van je rijvaardigheden.

Het gevoel van de wind door je haren, de kracht onder je, en de open weg voor je – dat is de ware vrijheid van het motorrijden. Bij Rijschool Amir de Koning hechten we niet alleen waarde aan het behalen van je motorrijbewijs, maar ook aan het creëren van zelfverzekerde en verantwoordelijke motorrijders.

Onze werkwijze

Wij bieden je altijd een opleiding aan die aansluit op jouw mogelijkheden, ervaring en natuurlijk je eigen wensen. Samen met de instructeur bepaal je wanneer en hoe vaak de lessen worden gegeven. Wij werken met instructiekaarten, hierdoor kan je op elk gewenst moment precies inzien hoeveel je al geleerd hebt. Ook kunnen wij hierdoor nauwkeurig aangeven wanneer je klaar bent voor je rijexamen. Ook zijn wij volledig op de hoogte van de nieuwste regels, hiermee voorkomen we dat je tijdens je examen ineens voor spontane verrassingen komt te staan.

Prijzen motorrijlessen

800,-
  • Totaal 10 Rijlessen van 60 min
  • AVB en AVD examen

1040,-
  • Totaal 15 Rijlessen van 60 min
  • AVB en AVD examen